Actueel

Opening zomerseizoen 2021

U bent vanaf 1 april weer van harte welkom! Onze haven is kleinschalig en het is niet altijd makkelijk om de 1,5 meter-norm te handhaven, maar houdt u zich aan de regels van het RIVM. De toiletten zijn geopend en de douches beperkt open. Onze brandstofpomp is open, maar ook hier afstand houden alstublieft. Blijf vooral thuis als u of uw bemanning corona-achtige klachten heeft.

Beperkt open vanaf 15 juni 2020

Onze haven is kleinschalig. Het is moeilijk de 1,5 meter-norm te handhaven. We zijn vanaf 1 juni 2020 daarom beperkt open voor passanten. Ook ons badhuis is beperkt toegankelijk. Onze brandstofpomp is open, maar houd afstand alstublieft. 

U bent van harte welkom als u zich houdt aan de regels van RIVM. Als u of uw bemanning corona-achtige klachten heeft, weigeren we u als gast. Menig gast en vaste ligger behoort tot de risicogroep.   

Handige app voor bruggen en sluizen

De ‘Riverguide’ app, biedt een handig overzicht met redelijk actuele informatie over bruggen en sluizen in onze omgeving. Gratis te downloaden ook nog. Echt het proberen waard.

Fonteinkruid-app

Het is geen feest, met diepe kiel op het zuidelijke IJsselmeer. In juli en augustus tiert het Fonteinkruid. In 2019 werd intensief gemaaid. De app ‘waterplantmelder’ geeft een overzicht van de gemaaide gebieden. Muiden is altijd gewoon bereikbaar.

TRAXX diesel voor watersporters

  • voorkomt bacteriegroei en vervuilde brandstoffilters
  • bespaart brandstof door een optimale verbranding
  • verlaagt de uitstoot van CO2, NOX en fijn stof
  • voldoet 100% aan de EN590 norm voor diesel

De schone, zuinige en betrouwbare dieselbrandstof voor watersporters. Meer informatie en zien hoe TRAXX werkt? TRAXX – Watersport.