Actueel

Ook bij Fonteinkruid goed bereikbaar

Ook bij een stevige Fonteinkruid uitbraak is Muiden goed bereikbaar. Volg daartoe vanaf het IJsselmeer de hoofdgeul van Lelystad naar Amsterdam. Neem de ‘afslag’ naar de ‘IJmeer’-geul. Vaar Pampus voorbij tot de IJM18. Zet van daaraf koers naar de ingang van de geul naar Muiden (Boei M2). U vaart dan door diep en kruidvrij water.

Opening zomerseizoen 2023

Onze jachthaven is geopend vanaf 1 april tot en met 31 oktober. Passanten die een nacht of langer willen slapen in de luwte van het Muiderslot, zijn van harte welkom. Reserveren van een plaats kan voor schepen vanaf 12 meter. Bel voor actuele informatie met onze havenmeesters +31 6 13 39 83 88.

Fonteinkruid-app

Het is geen feest, met diepe kiel op het zuidelijke IJsselmeer. In juli en augustus tiert het Fonteinkruid. In 2019 werd intensief gemaaid. De app ‘waterplantmelder’ geeft een overzicht van de gemaaide gebieden. Muiden is altijd gewoon bereikbaar.

TRAXX diesel voor watersporters

  • voorkomt bacteriegroei en vervuilde brandstoffilters
  • bespaart brandstof door een optimale verbranding
  • verlaagt de uitstoot van CO2, NOX en fijn stof
  • voldoet 100% aan de EN590 norm voor diesel

De schone, zuinige en betrouwbare dieselbrandstof voor watersporters. Meer informatie en zien hoe TRAXX werkt? TRAXX – Watersport.