Actueel

Corona Maatregelen

Onze haven is kleinschalig. Het is moeilijk de 1,5 meternorm te handhaven. Daarom is onze haven vanaf 1 juni slechts beperkt open voor passanten. Het badhuis blijft gesloten voor vaste ligger en passant. We hebben één noodtoilet open.

Gasten zijn welkom, als zij naast hun eigen huishouden maximaal één extra gast hebben. Het aan boord nemen van extra gasten is tijdens gastverblijf niet toegestaan. Kom alstublieft niet met corona-achtige klachten! Menig vaste ligger inclusief onze havenmeester behoort tot de risicogroep.  Onze brandstofpomp is open, maar houd afstand alstublieft. We proberen uiterlijk half juni ons beleid voor juli te bepalen. 

Handige app voor bruggen en sluizen

De ‘Riverguide’ app, biedt een handig overzicht met redelijk actuele informatie over bruggen en sluizen in onze omgeving. Gratis te downloaden ook nog. Echt het proberen waard.

Fonteinkruid-app

Het is geen feest, met diepe kiel op het zuidelijke IJsselmeer. In juli en augustus tiert het Fonteinkruid. In 2019 werd intensief gemaaid. De app ‘waterplantmelder’ geeft een overzicht van de gemaaide gebieden. Muiden is altijd gewoon bereikbaar.

TRAXX diesel voor watersporters

  • voorkomt bacteriegroei en vervuilde brandstoffilters
  • bespaart brandstof door een optimale verbranding
  • verlaagt de uitstoot van CO2, NOX en fijn stof
  • voldoet 100% aan de EN590 norm voor diesel

De schone, zuinige en betrouwbare dieselbrandstof voor watersporters. Meer informatie en zien hoe TRAXX werkt? TRAXX – Watersport.